Mijn favorieten

Over ons

Als makelaars hebben we eigenlijk maar één taak; u adviseren en begeleiden bij belangrijke beslissingen, want zo mogen we het kopen of verkopen van een bestaande of nieuwbouw woning wel noemen. Nu kunnen we wel een zeer uitgebreid verhaal vertellen over wat we allemaal voor u doen... zo zijn we niet. We vinden het vanzelfsprekend dat we alles van A tot Z voor u verzorgen. Wij zijn de mensen uit de praktijk. Specialisten die weten waar het om draait om tot een verantwoord resultaat te komen. Natuurlijk hebben we verstand van de markt. Natuurlijk hebben we onze contacten, want zo werkt het nu eenmaal en we weten op welke details we moeten letten om u goed te kunnen adviseren. Deze expertise is voor u, zodat u de toegevoegde waarde krijgt die u van een makelaar mag verwachten.

Wanneer we een toegevoegde waarde willen zijn, moeten we dat ook aan kunnen tonen in de praktijk. Zo simpel ligt dat. Omdat we al meer dan 75 jaar actief zijn in de regio, hebben we vele transacties mogen begeleiden. Naast de ervaring die we daarmee hebben opgebouwd, hebben we er ook een positie mee gecreëerd waarmee veel zaken vanzelfsprekend naar ons toekomen. Met andere woorden, we zijn vaak spontaan het middelpunt tussen vraag en aanbod. Een positie waardoor zaken vaak sneller geregeld kunnen worden. Deze ervaring is er ook voor u. Uw doelstelling is bij ons dus niet alleen in vertrouwde handen, kiezen voor Dijkstra Makelaars betekent kiezen voor een goede bekende in de regio!

 

 
Wytse Dijkstra
Register Makelaar taxateur

Heeft het makelaarsvak in zijn DNA. Een realist die gaat voor kwaliteit. Door zijn gedegen voorbereiding weet hij elke transactie efficiënt te laten verlopen. Zowel bij de verkoop als bij de aankoop van uw woning is hij een ideale gesprekspartner die de klappen van de zweep kent. Meedenken en creatief en oplossingsgericht handelen is hem op het lijf geschreven, moeilijkheden ziet hij liever als kansen.

 
Janine van der Veen
Register Makelaar taxateur

Scherp, verfrissend en enthousiast. Is met haar spontaniteit en inlevingsvermogen een plezierige, maar zeker ook deskundige gesprekspartner bij aan- en verkoop. Gaat moeilijkheden niet uit de weg, maar treed ze tegemoet met open vizier. Ziet kansen waar een ander ze niet ziet en doet altijd net even dat stapje extra. Een echte teamspeler die voor het beste resultaat gaat. 
 

 
Olga Helmer
Commercieel medewerker

Onmisbare schakel in het kleine team. Zij is de spin in het web van het makelaarskantoor. Olga is uw vriendelijke aanspreekpunt en weet wat er speelt binnen het kantoor. Door haar persoonlijke aanpak is zij een verbindende factor. Zij zorgt er niet alleen voor dat de administratieve afhandeling op rolletjes loopt, maar plant tevens de afspraken en houdt de mannen scherp!

 
Francesca Boek
Commercieel medewerker

Een echte duizendpoot die van aanpakken houdt. Francesca is uw eerste aanspreekpunt binnen ons kantoor. Staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u verder te informeren. Regelt de verzorgde woningpresentaties en beheert de agenda’s. Achter de schermen zorgt zij ervoor dat de bezichtigingen soepel kunnen verlopen en de makelaars beslagen ten ijs komen.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen