0512 - 54 40 40
Menu
Terug naar aanbod

Biskopswei 30
Verkocht

9213 VM De wilgen € 295.000,- v.o.n.
Bouwjaar
2006

Omschrijving

Een prachtige locatie om uw eigen droomhuis te realiseren!

Op een mooie woonlocatie, aan de rand van Drachten en het natuurlandschap, zijn twee royale bouwkavels, waarvan nog één kavel beschikbaar is voor de verkoop. De beschikbare kavel ligt parallel aan het riviertje De Drait.

Per kavel kan 1 vrijstaand woonhuis worden gebouwd, u bent vrij in de keuze voor architect en bouwbedrijf, waarbij het ontwerp binnen de kaders van het geldende bestemmingsplan dient te passen. De bestemming op deze locatie is “Wonen 1”, van het bestemmingsplan “Drachten De Trisken-Himsterhout” waarbij het mogelijk is een hoofdgebouw te realiseren van 150 m², almede een bijgebouw van 100 m². De woningen moeten verder voldoen aan de welstandcriteria G1 Buitengebied besloten (coulisselandschap).

De kavel wordt verkocht inclusief de bestaande boerderij, welke door de koper dient te worden gesloopt. Offertes t.b.v. de sloop, alsmede een ontheffing van de provincie Fryslan zijn aanwezig.

Oppervlakte kavel 1: 5323 m²
Oppervlakte kavel 2: 4837 m²

De uitgebreide omschrijving van de bestemming treft u aan op site van de gemeente Smallingerland of kunt u opvragen bij de makelaar.

Omgeving
De kavels liggen net in het buitengebied van Drachten, in een waterrijk gebied gelegen tegen het riviertje De Drait en nabij de jachthaven. Vele recreatieve fiets- en wandelpaden naar o.a. de Smalle Ee, de Veenhoop en de bossen van Beetsterzwaag zijn direct bereikbaar. Drachten met al zijn voorzieningen is tevens op korte afstand gelegen.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Vraagprijs
€ 295.000,- v.o.n.

Bouwjaar

Bouwjaar
2006
Bouwvorm
n.v.t.

Indeling

Woonoppervlakte
Inhoud

Energie

Buitenruimte

Parkeergelegenheid

Dak

Overig