0512 - 54 40 40
Menu
Terug naar aanbod

De Telle 1
Verkocht

9247 BH Ureterp € 229.000,- k.k.
Bouwjaar
1975
Woonoppervlakte
200 m²
Aantal kamers
4
Perceeloppervlakte
547 m²

Omschrijving

In de dorpskern van Ureterp gelegen vrijstaand woonhuis (tot voor kort in gebruik als kantoor). De woning is gelegen op een mooie hoeklocatie op een perceel van 547 m² met tuin rondom. Na verbouw is het object zeer geschikt als woonhuis. Een voorbeeld is opgenomen in de presentatie. Uiteraard zijn er ook andere mogelijkheden denkbaar waaronder een combinatie van wonen en werken.

Huidige indeling:
entree, hal, receptie, drie kantoorvertrekken, keuken, achterentree, cv-ruimte. De verdieping, bereikbaar via een vaste trap, is in gebruik als bergzolder.

Alternatieve indeling
Begane grond: entree, hal met toilet, bijkeuken met achterentree en ruimte voor witgoed; ruime woonkamer van circa 58 m² met open keuken. Er is ruimte voor een moderne keuken met keukeneiland en hoge kastenwand. De kamer en keuken hebben een prachtige lichtinval door de vele ramen.
Verdieping: overloop met toilet, ouderslaapkamer met inloopkast en eigen badkamer, 2 slaapkamers desgewenst elk met een eigen badkamer.

Tuin
De aan te leggen tuin is rondom de woning gelegen en kan naar eigen inzicht ingedeeld worden.

Bijzonderheden:
– de genoemde en gepresenteerde indeling is een van de mogelijkheden. Verbouw van het geheel tot woning is voor rekening van de koper.
– bestemming: “gemengd”; het gebruik als woning is binnen deze bestemming mogelijk.
– bouwjaar 1975;
– woonoppervlakte (na verbouw) circa 200 m²;

————
Uit een overeenkomst vloeien pas verplichtingen voort als koper én verkoper de overeenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenkomst tussen een particuliere koper en particuliere verkoper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden er is geen koop zolang het koopcontract niet door beide partijen is ondertekend.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Hoewel deze woningpresentatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving aanwezig zijn. Noch de verkoper, noch ons kantoor aanvaarden in dit geval enige aansprakelijkheid.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Vraagprijs
€ 229.000,- k.k.

Bouwjaar

Bouwjaar
1975
Bouwvorm
bestaande bouw

Indeling

Woonoppervlakte
200 m²
Inhoud
700 m³
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
2

Energie

Buitenruimte

Tuin
tuin rondom
Hoofdtuin
tuin rondom
Achterom
nee

Parkeergelegenheid

Garage
garage mogelijk, parkeerplaats

Dak

Soort dak
zadeldak

Overig

Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
redelijk
Onderhoud buiten
redelijk tot goed
Huidig gebruik
Gemengd
Huidige bestemming
Gemengd
Isolatie
gedeeltelijk dubbel glas
Ligging
aan rustige weg, in woonwijk