0512 - 54 40 40
Menu

Verkopen omdat…

Er zijn verschillende omstandigheden denkbaar, waarom u uw woning wilt verkopen. Dit kan zijn omdat uw woonwensen of situatie is veranderd. Ook zijn er situaties denkbaar waardoor de verkoop van uw woning nog meer dan anders emotioneel beladen is. Ongeacht de situatie weten wij de juiste weg te bewandelen en hebben wij -indien nodig- de juiste contacten om erbij te betrekken.

Altijd aandacht en professionaliteit

U raakt uw baan kwijt, kunt uw financiële verplichtingen niet meer nakomen vanwege een scheiding of u verkoopt de woning uit een nalatenschap. Tot slot zijn er ook situaties denkbaar waarin u handelt als bewindvoerder of gevolmachtigde namens de eigenaar.

Ook dan kunt u rekenen op onze professionaliteit, en met een gerust hart de zakelijke kant aan ons overlaten.

Mijn woonwensen zijn gewijzigd

Passend bij de verschillende fases en situaties in uw leven, veranderen ook uw woonwensen. U gaat samenwonen, krijgt gezinsuitbreiding, uw kinderen gaan het huis uit. Uw leven verandert en uw woonwensen veranderen mee. Wij denken mee over een woning en woonomgeving die past bij uw woonwensen.

Scheiding

Vaak zal de gezamenlijke woning bij een (echt)scheiding verkocht moeten worden. In deze emotionele tijd heeft u behoefte aan een professional die de verkoop van uw huis begeleidt. Wij informeren u vakkundig en handelen efficiënt, zodat u zich kunt focussen op alle andere emotionele zaken die nu op u afkomen.

Financiële reden

Onverwacht in de financiële problemen gekomen en kunt u de vaste lasten niet meer opbrengen? Dan bent u bij ons in goede handen. Ons specialisme is om de verkoop te begeleiden in deze moeilijke situaties.

Nalatenschap

U als erfgenaam heeft de woning verkregen uit een nalatenschap. Dit vergt een zorgvuldige aanpak, zodat de verkoop juridisch juist verloopt. Zo dienen wij onder andere te controleren wie de erfgenamen zijn en wie bevoegd zijn tot verkoop. Notarissen roepen ook regelmatig onze hulp in met dergelijke situaties.

Uw woning verkopen?

Dijkstra is uw makelaar in Drachten en omstreken.

wij helpen u graag bij het verkopen van uw woning. Vraag een direct een informatiegesprek aan.

Informatiegesprek aanvragen