Drachten – special vrijstaand (Drachtstervaart) 9

9204, Drachten
€ 495.000,-
Verkocht

Omschrijving

____________________

Fraaie, ruime, vrijstaande woningen. Deze woningen zijn nog in ontwikkeling, dus u kunt nog meedenken over de plattegrond. Kenmerk is in ieder geval veel ruimte en flexibiliteit. En wat dacht u van de mogelijkheid om te slapen en baden op de begane grond? Deze woningen staan allemaal op geweldige plekken aan het water, en zijn gasloos en duurzaam gebouwd. De zonnepanelen en isolatie zorgen voor een EPC van minimaal 0,4. De warmtepomp wordt standaard in de woning geplaatst. Verder zijn de woningen voorzien van sanitair van het kwaliteitsmerk Villeroy & Boch. Kortom, met recht een ‘special’ te noemen!

Omgeving
In de Luwte 1 is het laatste te realiseren deelgebied van de Drachtstervaart. Dit deelgebied is het eiland(deelgebied) dat helemaal vooraan is gesitueerd in/aan de Drachtstervaart, direct achter het Slingepark. De Drachstervaart is tegen woonwijk de Drait aangelegen met een goed gevarieerd wijkwinkelcentrum, divers basisonderwijs, sportvoorzieningen en kinderboerderij De Naturij. Ook het centrum van Drachten is niet ver.
Ook in dit deelgebied komen velen woningen aan het water te liggen met de mogelijkheid om direct vanuit de eigen achtertuin op de boot te stappen en de Friese Meren op te varen. De rijwoningen komen niet aan het water te liggen, deze woningen zijn gesitueerd in een hofje met veel groen. Behalve om te varen is de Drachtstervaart ook een ideaal vertrekpunt voor fiets- of wandeltochten in de directe omgeving naar o.a. de bossen van Beetsterzwaag of natuurgebied “It Fryske Gea”.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Koopprijs
€ 495.000,-

Bouwvorm

Objecttype
Woonhuis
Soort
Eengezinswoning
Type
Vrijstaande woning
Liggingen
Aan rustige weg, In woonwijk, Aan vaarwater

Indeling

Woonoppervlakte
145 m2
Perceeloppervlakte
662 m2
Inhoud
999 m3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Verdiepingen
2

Buitenruimte

Tuintypen
Tuin rondom
Totale oppervlakte
0 m2
Hoofdtuin
Tuin rondom
Achterom
Nee

Bergruimte

Schuur / Berging
Aangebouwd steen

Parkeergelegenheid

Parkeerfaciliteiten
Op eigen terrein
Garage
Geen garage