Omschrijving

De verkoop is gestart van het nieuwbouwproject “In de Luwte 1 fase 2b” in Drachtstervaart! Hier worden 30 rij- en hoekwoningen gebouwd.

PLANNING
– De start verkoop is inmiddels gestart en alle verkoopdocumentatie is beschikbaar inclusief de prijzen;
– Vanaf 16 juni start de inschrijving en deze sluit op 22 juni om 10:00 uur;
– De start bouw van deze woningen zal naar verwachting zomer 2022 zijn.

*De inschrijving is inmiddels gesloten!

Dit is uw kans om een nieuwbouwwoning te kopen. In de eerstvolgende fase worden de bouwnummers 71 t/m 100 aangeboden: fraaie, ruime rij- en hoekwoningen, die gelegen zijn aan het groen en waarvan een flink aantal uitkijkt op het water. Er is keuze voor iedereen: o.a. woningen met een veranda, erker of een garage.

Bij het ontwerp van de woningen is aandacht voor details. Alle woningen worden duurzaam gebouwd en voldoen aan een EPC van minimaal 0,4. De woningen worden gasloos en standaard voorzien van een warmtepomp.

In de Luwte 1 is het laatste te realiseren deelgebied van de Drachtstervaart. Dit deelgebied is het eiland(deelgebied) dat helemaal vooraan is gesitueerd in/aan de Drachtstervaart, direct achter het Slingepark. De Drachstervaart is tegen woonwijk de Drait aangelegen met een goed gevarieerd wijkwinkelcentrum, divers basisonderwijs, sportvoorzieningen en kinderboerderij De Naturij. Ook het centrum van Drachten is niet ver. De Drachtstervaart is een ideaal vertrekpunt voor fiets- of wandeltochten in de directe omgeving naar o.a. de bossen van Beetsterzwaag of natuurgebied “It Fryske Gea”.

Lees meer

De bouwtypes in het project Drachtstervaart In de Luwte I fase 2b

Verkocht

Tussenwoning (Drachtstervaart)

€ 262.500,- t/m € 275.000,-

9204, Drachten

122 m2
130 m2
Verkocht

Hoekwoning (Drachtstervaart)

€ 295.000,- t/m € 345.000,-

9204, Drachten

122 m2
158 m2