0512 - 54 40 40
Menu

Omschrijving

De Vrijburght… een appartementen complex gericht op de toekomst!

In nieuwbouwwijk Vrijburgh wordt een kleinschalig en duurzaam appartementengebouw ontwikkeld met daarin zes ppartementen met een woonoppervlakte van 117 m². Elk appartement wordt voorzien van ruime leefkeuken met schuifpui naar een royaal balkon van circa 19 m², twee slaapkamers, twee parkeerplaatsen, waarvan een overdekt en een eigen berging.

Duurzaam
Dit is het tweede volledig gasloze appartementengebouw van Drachten. Hiermee is het appartement all-electic. Elk appartement wordt standaard uitgerust met 12 zonnepanelen. Daarnaast heeft elke appartement een eigen lucht/water warmtepomp, welke is aangesloten op de vloerverwarming.

Het complex is een opvallende verschijning met moderne lijnen, passend bij de bungalows die reeds gebouwd zijn. De kleur en materiaalkeuze van de gevelbekleding is vergelijkbaar met de bungalows aan Zilverschoon.

Kenmerken
– woonoppervlak 117 m²;
– royale balkons op het westen van circa 19 m²;
– kleinschalig appartementencomplex, twee appartementen per verdieping;
– zonnepanelen en warmtepomp individueel per appartement;
– voorzien van sanitair en tegelwerk, exclusief keukeninrichting;
– gevelbekleding: thermowood, een mileuvriendelijk alternatief voor tropisch hardhout;
– de appartementen zijn bereikbaar met zowel een lift als via het trappenhuis.

Omgeving
De appartementen worden in de wijk Vrijburgh gebouwd, deze wijk ligt aan de rand van Drachten. Voorzieningen zoals het winkelcentrum Noorderpoort inclusief twee supermarkten, bakker, slager en drogist zijn op korte afstand. Uitvalswegen zijn goed bereikbaar, zo bent vanuit de wijk zo op de waldwei richting Leeuwarden en/of A7 richting Heerenveen en Groningen. U woont naast de Friese Wouden een prachtig gebied met kleinschalige landschappen waar u volop kunt genieten van fiets- en wandeltochten.

Lees meer

De bouwtypes in het project Zilverschoon - appartementen "Vrijburght"

Beschikbaar

Appartement

€ 365.000,- t/m € 375.000,-

9207 KD, Drachten

117 m2