0512 - 54 40 40
Menu

Over ons

Als makelaars hebben we eigenlijk maar één taak; u adviseren en begeleiden bij belangrijke beslissingen, want zo mogen we het kopen of verkopen van een bestaande of nieuwbouw woning wel noemen. Nu kunnen we wel een zeer uitgebreid verhaal vertellen over wat we allemaal voor u doen… zo zijn we niet. We vinden het vanzelfsprekend dat we alles van A tot Z voor u verzorgen.

Bekijk wat we voor u doen

https://youtu.be/P4FA40DocOI

Advies en begeleiding van A tot Z

We vinden het vanzelfsprekend dat we alles van A tot Z voor u verzorgen. Wij zijn de mensen uit de praktijk. Specialisten die weten waar het om draait om tot een verantwoord resultaat te komen.

Natuurlijk hebben we verstand van de markt. Natuurlijk hebben we onze contacten, want zo werkt het nu eenmaal en we weten op welke details we moeten letten om u goed te kunnen adviseren. Deze expertise is voor u, zodat u de toegevoegde waarde krijgt die u van een makelaar mag verwachten.

Toegevoegde waarde voor u

Wanneer we een toegevoegde waarde willen zijn, moeten we dat ook aan kunnen tonen in de praktijk. Zo simpel ligt dat. Omdat we al meer dan 75 jaar actief zijn in de regio, hebben we vele transacties mogen begeleiden. Naast de ervaring die we daarmee hebben opgebouwd, hebben we er ook een positie mee gecreëerd waarmee veel zaken vanzelfsprekend naar ons toekomen.

Met andere woorden, we zijn vaak spontaan het middelpunt tussen vraag en aanbod. Een positie waardoor zaken vaak sneller geregeld kunnen worden. Deze ervaring is er ook voor u. Uw doelstelling is bij ons dus niet alleen in vertrouwde handen, kiezen voor Dijkstra Makelaars betekent kiezen voor een goede bekende in de regio.

Ook voor bedrijven

We zijn er ook voor bedrijven die een pand zoeken of willen verkopen. Bekijk daarvoor www.dijkstrabedrijfsmakelaars.nl

Ons team

nvm makelaar Wytse DijkstraWytse Dijkstra
Register Makelaar taxateur

Wytse heeft het makelaarsvak in zijn DNA. Een realist die gaat voor kwaliteit. Door zijn gedegen voorbereiding weet hij elke transactie efficiënt te laten verlopen. Zowel bij de verkoop als bij de aankoop van uw woning is hij een ideale gesprekspartner die de klappen van de zweep kent. Meedenken en creatief en oplossingsgericht handelen is hem op het lijf geschreven, moeilijkheden ziet hij liever als kansen.

Lotte Kramer
Commercieel medewerker

 

nvm makelaar Janine van der VeenJanine van der Veen
Register Makelaar taxateur

Scherp, verfrissend en enthousiast. Is met haar spontaniteit en inlevingsvermogen een plezierige, maar zeker ook deskundige gesprekspartner bij aan- en verkoop. Gaat moeilijkheden niet uit de weg, maar treedt ze tegemoet met open vizier. Ziet kansen waar een ander ze niet ziet en doet altijd net even dat stapje extra. Een echte teamspeler die voor het beste resultaat gaat.