0512 - 54 40 40
Menu

Stap 3: Verkopen

Mijn eerste ‘kijkers’

Uw ‘kijkers’ hebben de digitale versie van de brochure van uw woning voor de bezichtiging al van ons ontvangen. Tijdens de bezichtiging beantwoorden wij de vragen van potentiële kopers, omdat wij de woning en de omgeving kennen. Wij hebben de kennis van uw woning, zodat de potentiële koper op een prettige manier en in alle rust de kwaliteiten van uw woning kan ervaren.

 

Van ‘kijker’ naar koper

Zodra een potentiële koper concrete interesse voor uw woning heeft, volgt een spannende onderhandelingsfase waarin u kunt bouwen op onze ervaring en expertise. Niet alleen de prijs is dan belangrijk, maar ook de voorwaarden bij de bieding worden onder de loep genomen. Oplossingsgericht en creatief denken zijn belangrijk om in deze tijden tot een succesvolle transactie te komen.

Wanneer is de koop gesloten?

De koop is pas gesloten als de handtekening van de verkoper en koper onder het contract staan. Een mondelinge overeenkomst volstaat niet meer bij het kopen van een woning. Wij zorgen voor een snelle ondertekening van de koopakte met daarin alle details van de transactie. De koper heeft na ondertekening nog 3 dagen bedenktijd. Na ondertekening houden wij toezicht op de termijnen ten aanzien van bijvoorbeeld de bankgarantie en eventuele voorbehouden.

Overdracht

De overdracht en de betaling van de woning vindt plaats via de notaris. Voor de overdracht controleren wij de akte van levering en verzorgen wij een laatste inspectie van de woning.

Dijkstra Makelaars regelt 't!

Wat is uw reden van verkoop?

Er zijn verschillende omstandigheden denkbaar, waarom u uw woning wilt verkopen. Dit kan zijn omdat uw woonwensen of situatie is veranderd.

Redenen van verkoop