Biskopswei 30

9213 VM De Wilgen
€ 360.000,- k.k.
Onder bod

Omschrijving

Op mooie woonlocatie aan de rand van Drachten en het natuurlandschap wordt deze BOUWKAVEL aangeboden. De kavel van 5.262 m² is gelegen naast het riviertje “De Drait”.

De bouwkavel (op de foto “perceel 1”) is gelegen in een prachtig gebied met water, natuur en weilanden. Er zijn legio fietsmogelijkheden in de directe omgeving zowel door het watergebied als naar bijvoorbeeld de bossen van Beetsterzwaag. Voorzieningen als winkels treft u op korte afstand zowel in Boornbergum als winkelcentrum De Drait in Drachten. Afstand tot de A7 richting Groningen/Heerenveen en de golfclub Lauswolt is circa 10 autominuten.

De bouwkavel is inmiddels bouwrijp. De op de foto zichtbare boerderij is inmiddels gesloopt en het perceel is opgehoogd.

Bebouwingsmogelijkheden
Op de kavel kan één vrijstaande woning worden gebouwd. U bent vrij in de keuze voor architect en bouwbedrijf, waarbij het ontwerp binnen de kaders van het geldende bestemmingsplan dient te passen. De bestemming op deze locatie is “Wonen-1”, waarbij het mogelijk is om een hoofdgebouw te realiseren van 150 m², alsmede bijgebouwen van 100 m². Daarnaast dient het ontwerp van de woning te voldoen aan de Welstandscriteria G1 Buitengebied besloten (coulisselandschap). De kavel zal via een gedeelde toegangsweg aansluiting hebben op de openbare weg.
Het volledige bestemmingsplan kunt u raadplegen op ruimtelijkeplannen nl. In de brochure treft u een samenvatting hiervan.

Verkoopprocudure
Belangstellenden kunnen tot 15 juni 2021 hun interesse kenbaar maken bij Dijkstra Makelaars. Voor een toelichting over de procedure kunt u contact opnemen met Wytse Dijkstra op telefoonnummer 0512-544040

Bij het kopen van een bouwkavel is 8% overdrachtsbelasting verschuldigd.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Status
Onder bod
Koopprijs
€ 360.000,- k.k.

Bouwvorm

Liggingen
Aan water

Indeling

Perceeloppervlakte
5262 m2
Inhoud
0 m3

Energie

Combiketel
Nee

Buitenruimte

Tuin
Geen tuin

Parkeergelegenheid

Garage
Geen garage
Garages
0

Overig

Permanente bewoning
Ja
Huidig gebruik
bouwgrond
Huidige bestemming
bouwgrond