Burgemeester Wuiteweg 225

9203 KG Drachten
€ 145.000,- k.k.

Omschrijving

Op de 4e verdieping van “Serviceflat Drachten” ligt aan de oostzijde dit volledig gemoderniseerde 2-kamer appartement met ruim balkon. Op de begane grond bevindt zich een eigen berging en een gemeenschappelijke fietsenberging. Vanuit het appartement heeft u een fraai en ruim uitzicht.

Via een representatieve entree met intercom en receptie is dit appartement bereikbaar met de lift.

INDELING APPARTEMENT:
Hal met berging; gemoderniseerde keuken in hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur; ruime en lichte woonkamer van 7×4 meter met akoestisch plafond en deur naar ruim balkon; royale slaapkamer van 3,6 x 6 meter met deur naar het balkon en toegang tot de badkamer met douche, wastafel en toilet. Het toilet is ook via de hal bereikbaar.

Op de begane grond bevindt zich een eigen berging en een gemeenschappelijke fietsenberging, alsmede een gemeenschappelijke ruimte voor het stallen van fietsen en de mogelijkheid voor het opladen van elektrische fietsen. Voor de scootmobiels is er een afzonderlijke ruimte beschikbaar.

Bijzonderheden:
– vanuit het appartement heeft u een fraai uitzicht;
– het appartement is volledig gemoderniseerd (2019);
– op de eerste verdieping is een ruime recreatiezaal met groot balkon op het westen;
– aan de voorzijde is een gemeenschappelijk parkeerterrein (behorend bij het appartementencomplex);
– appartement is aan de buitenzijde voorzien van twee elektrisch bedienbare zonweringen;
– woonoppervlakte circa 70 m2;
– servicekosten: € 311,34 per maand (inbegrepen o.a. voorschot voor verwarming en waterverbruik appartement);
– onderhoudsbijdrage (VvE): € 147,42 per maand.

Over Serviceflat Drachten:
In serviceflat Drachten woont u zelfstandig, maar heeft u wel de beschikking over een aantal faciliteiten waaronder o.a. een 24 uurs alarmering voor eerste hulp en eventueel nodige zorg. Bovendien is er een fraaie recreatiezaal aanwezig, waar regelmatig e.e.a. te doen is, zoals bijvoorbeeld lezingen, gymnastiek, biljarten en bridge.
Bovendien zijn er een aantal logeerkamers in de serviceflat aanwezig.

De Serviceflat is gunstig gelegen nabij het centrum van Drachten en de busverbinding ligt voor de deur. Er zijn voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein. Tegenover het appartementencomplex is een gezondheidscentrum (Sûnenz) met horecagelegenheid, gezondheidsplein en winkelplein gevestigd.

Zie ook www.serviceflatdrachten.nl

_________

Aandacht bij bezichtigingen
Wij doen ons uiterste best om verkopen, bezichtigingen zoveel mogelijk door te laten gaan. Het kabinet en RIVM hebben een aantal aangescherpte maatregelen genomen ter voorkoming van de verspreiding van het coronavirus. Wij volgen deze maatregelen ook en daarom gaat onze dienstverlening er de komende tijd iets anders uitzien.

Voor alle afspraken geldt dat wanneer u enige verkoudheidsklachten heeft of erger, dan komt de afspraak te vervallen. Geef dit ook aan ons door. Tijdens alle afspraken proberen wij gepaste afstand te bewaren tot elkaar.

Bij bezichtigingen
– Wij schudden geen handen;
– Wij vragen u met maximaal 2 personen (+ eventueel uw aankoopmakelaar) naar de bezichtiging te komen. Laat uw kinderen zoveel mogelijk thuis.

————
Uit een overeenkomst vloeien pas verplichtingen voort als koper én verkoper de overeenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenkomst tussen een particuliere koper en particuliere verkoper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden er is geen koop zolang het koopcontract niet door beide partijen is ondertekend.

Hoewel deze woningpresentatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving aanwezig zijn. Noch de verkoper, noch ons kantoor aanvaarden in dit geval enige aansprakelijkheid.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht onder voorbehoud
Koopprijs
€ 145.000,- k.k.

Bouwvorm

Soort appartement
Portiekflat
Bouwjaar
1970
Liggingen
In centrum

Indeling

Woonoppervlakte
70 m2
Inhoud
210 m3
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Aantal woonlagen
8

Energie

Verwarming
Blokverwarming
Warmwater
Elektrische boiler eigendom
Isolatie
Gedeeltelijk dubbelglas
Combiketel
Nee

Buitenruimte

Tuin
Geen tuin
Achterom
Nee

Bergruimte

Schuur / Berging
Box

Parkeergelegenheid

Parkeer faciliteiten
Op eigen terrein
Garage
Geen garage

Dak

Soort dak
Plat dak

Overig

Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte