Burgemeester Wuiteweg 301

9203 KJ Drachten
€ 195.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

Belangstelling voor een appartement in Serviceflat Drachten, maar heeft u liever net even wat meer ruimte? Dan is dit uw kans! Op de 7e etage, aan de oostzijde van Serviceflat Drachten is momenteel een 3-KAMERAPPARTEMENT beschikbaar. Tevens is er de mogelijkheid tot het huren van een garagebox (€ 65 euro per maand).

Via de de beveiligde entree en ontvangsthal bereikt u via de lift de 7e verdieping. Het appartement is dichtbij de liftingang gelegen.

Indeling appartement: entree; hal met berging; dichte keuken; royale woonkamer van 7 x 4 meter met half open naastgelegen kamer van 6 x 3,6 toegang tot een balkon op het oosten, ruime slaapkamer van circa 6 x 3,6 meter met toegang tot een van de balkons en grenzend aan de badkamer welke is voorzien van een doucheruimte, wastafel en wasmachineaansluiting.

Algemeen:
– vanuit het appartement heeft u een prachtig uitzicht met een prachtig vergezicht en veel groen;
– het appartement beschikt over twee balkons;
– voor het stallen van en opladen van een scootmobiel of elektrische fiets is er een gemeenschappelijke ruimte beschikbaar;
– er is een parkeerterrein voor bewoners en gasten;
– servicekosten: € 320,56 per maand;
– voorschot gaskosten: €85,73 per maand;
– onderhoudsbijdrage (VvE): € 196,17 per maand.
– mogelijkheid tot huren garage (€ 65 euro per maand).

Over Serviceflat Drachten:
In serviceflat Drachten woont u zelfstandig, maar heeft u wel de beschikking over een aantal faciliteiten waaronder o.a. een 24 uurs alarmering voor eerste hulp en eventueel nodige zorg. Bovendien is er een fraaie recreatiezaal aanwezig, waar regelmatig e.e.a. te doen is, zoals bijvoorbeeld lezingen, gymnastiek, biljarten en bridge.
Bovendien zijn er een aantal logeerkamers in de serviceflat aanwezig.

Het is mogelijk zelf te koken in het appartement.

De Serviceflat is gunstig gelegen nabij het centrum van Drachten en de busverbinding ligt voor de deur. Er zijn voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein. Tegenover het appartementencomplex is een gezondheidscentrum (Sûnenz) met horecagelegenheid, gezondheidsplein en winkelplein gevestigd.

Zie ook www.serviceflatdrachten.nl

————
Uit een overeenkomst vloeien pas verplichtingen voort als koper én verkoper de overeenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenkomst tussen een particuliere koper en particuliere verkoper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden er is geen koop zolang het koopcontract niet door beide partijen is ondertekend.

Hoewel deze woningpresentatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving aanwezig zijn. Noch de verkoper, noch ons kantoor aanvaarden in dit geval enige aansprakelijkheid.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Koopprijs
€ 195.000,- k.k.

Bouwvorm

Soort appartement
Galerijflat
Bouwjaar
1970

Indeling

Woonoppervlakte
100 m2
Inhoud
300 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Aantal woonlagen
8

Energie

Verwarming
Blokverwarming
Warmwater
Elektrische boiler huur
Isolatie
Dubbelglas
Combiketel
Nee

Buitenruimte

Tuin
Geen tuin
Achterom
Nee

Bergruimte

Schuur / Berging
Inpandig

Parkeergelegenheid

Parkeer faciliteiten
Openbaar parkeren, Betaald parkeren
Garage
Geen garage

Dak

Soort dak
Plat dak
Materiaal dak
Bitumineuze Dakbedekking

Overig

Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte