Tjaarda 252 9202 KV Drachten

Verkocht

Omschrijving

Op de tiende verdieping gelegen appartement met twee slaapkamers en een mooi uitzicht. Het appartement, gelegen in het complex 'De Pleats', heeft een royaal balkon van 9 meter op het zuiden.

Het appartement is bereikbaar via een met intercom beveiligde entree. In de entree bevinden zich de postbussen, 2 liften en de trapopgang. De maandelijkse bijdrage aan de VvE is in totaal € 223,87 per maand.

Indeling appartement:
Entree met toilet; hal; woonkamer van circa 23 m² met deur naar balkon op het zuiden; keuken in hoekopstelling voorzien van diverse apparatuur; eetkamer; werk-/slaapkamer van circa 13 m² met deur naar balkon, Vanuit de hal is de bergkast bereikbaar; slaapkamer 2 van circa 10 m²; badkamer voorzien van douche, wastafel en wasmachine aansluiting;

Op de tussenlaag bevinden zich een aparte berging. Tevens is er een centrale fietsenkelder aanwezig op de begane grond van het gebouw.

Vereniging van eigenaars
Het appartement maakt onderdeel uit van een actieve VvE met een professioneel beheerder. De VvE bijdrage ten behoeve van o.a. de opstalverzekering, de schoonmaak van algemene ruimten bedraagt € 223,87 per maand.

De verwarming én het warme water wordt via de VvE geregeld. Aan de hand van de recente gasprijs en het gemiddeld gebruik van vergelijkbare appartementen in het gebouw, is het voorschot hiervoor € 116,-. Het enige dat je zelf nog moet regelen/betalen is je eigen elektra verbruik.

Algemeen
- 2-kamer appartement;
- Bijdrage VvE € 223,87 per maand (prijspeil 2024);
- Voorschot 'warmte' (warm water en verwarming) € 116,- per maand;
- Bouwjaar 1970;
- Woonoppervlakte circa 82 m²;
- Inhoud circa 254 m³.

De appartementen zijn bestemd voor eigen gebruik. Verhuur is niet toegestaan (uitgezonderd bloed- en aanverwanten in de eerste graad).

Door de ligging nabij busstation en snelwegen zijn plaatsen als Groningen, Heerenveen en Leeuwarden goed te bereiken. Winkelcentrum 'De Wiken' is eveneens op korte afstand gelegen.

------------
Uit een overeenkomst vloeien pas verplichtingen voort als koper én verkoper de overeenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenkomst tussen een particuliere koper en particuliere verkoper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden er is geen koop zolang het koopcontract niet door beide partijen is ondertekend.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Hoewel deze woningpresentatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving aanwezig zijn. Noch de verkoper, noch ons kantoor aanvaarden in dit geval enige aansprakelijkheid.

Overdracht

Status
Verkocht
Vraagprijs
€ 189.000,- k.k.

Bouwvorm

Soort appartement
Galerijflat
Bouwjaar
1970
Liggingen
In woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte
82 m2
Inhoud
254 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Aantal woonlagen
13

Energie

Verwarming
Blokverwarming
Warmwater
Centrale voorziening
Isolatie
Dubbelglas
Combiketel
Nee

Buitenruimte

Tuin
Geen tuin
Achterom
Nee

Bergruimte

Schuur / Berging
Box

Parkeergelegenheid

Parkeer faciliteiten
Openbaar parkeren
Garage
Geen garage

Dak

Soort dak
Plat dak
Materiaal dak
Bitumineuze Dakbedekking

Overig

Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte

Plattegronden

Video

Panorama

Panorama afbeelding 1

Panorama afbeelding 2

Panorama afbeelding 3

Panorama afbeelding 4

Locatie

Deze woning bezichtigen?

We geven je een eerlijk advies

Neem contact op