Even voorstellen

Een woning verkopen is een zakelijke transactie. Althans, het zetten van de handtekeningen. Maar het proces is alles behalve zakelijk. Het verkopen van een woning gaat vaak gepaard met veel emoties. Want, het huis dat je verkoopt is vaak jaren een thuis geweest. Hier zijn tal van herinneringen gemaakt, heb je wellicht een gezin gesticht, zijn de kinderen groot geworden en ga zo maar door… Wij begrijpen dit en vinden het belangrijk om verder te kijken dan alleen de transactie. Achter elke woningverkoop zit namelijk een verhaal. Bij Dijkstra Makelaars nemen we de tijd en ruimte om hier naar te luisteren. Want, samen hebben we meer in huis.

Ons team

Wytse Dijkstra

Register Makelaar taxateur

Wytse heeft het makelaarsvak in zijn DNA. Een realist die gaat voor kwaliteit. Door zijn gedegen voorbereiding weet hij elke transactie efficiënt te laten verlopen. Zowel bij de verkoop als bij de aankoop van uw woning is hij een ideale gesprekspartner die de klappen van de zweep kent. Meedenken en creatief en oplossingsgericht handelen is hem op het lijf geschreven, moeilijkheden ziet hij liever als kansen.

Janine van der Veen

Register Makelaar taxateur

Scherp, verfrissend en enthousiast. Is met haar spontaniteit en inlevingsvermogen een plezierige, maar zeker ook deskundige gesprekspartner bij aan- en verkoop. Gaat moeilijkheden niet uit de weg, maar treedt ze tegemoet met open vizier. Ziet kansen waar een ander ze niet ziet en doet altijd net even dat stapje extra. Een echte teamspeler die voor het beste resultaat gaat.

Lotte Kramer

Commercieel medewerker

Lotte is de duizendpoot binnen ons kantoor. Ze is het eerste aanspreekpunt, plant alle afspraken en maakt de verkooppresentaties. Ze is creatief en ziet het als een uitdaging om elke woning zo optimaal mogelijk te presenteren. Ze is een echte verbinder en heeft voor iedereen een luisterend oor.