Even voorstellen

Een woning verkopen is een zakelijke transactie. Althans, het zetten van de handtekeningen. Maar het proces is alles behalve zakelijk. Het verkopen van een woning gaat vaak gepaard met veel emoties. Want, het huis dat je verkoopt is vaak jaren een thuis geweest. Hier zijn tal van herinneringen gemaakt, heb je wellicht een gezin gesticht, zijn de kinderen groot geworden en ga zo maar door… Wij begrijpen dit en vinden het belangrijk om verder te kijken dan alleen de transactie. Achter elke woningverkoop zit namelijk een verhaal. Bij Dijkstra Makelaars nemen we de tijd en ruimte om hier naar te luisteren. Want, samen hebben we meer in huis.

Ons team

Wytse Dijkstra

Register Makelaar | Register Taxateur

Wytse heeft het makelaarsvak in zijn DNA. Een realist die gaat voor kwaliteit. Door zijn gedegen voorbereiding weet hij elke transactie efficiënt te laten verlopen. Zowel bij de verkoop als bij de aankoop van uw woning is hij een ideale gesprekspartner die de klappen van de zweep kent. Meedenken en creatief en oplossingsgericht handelen is hem op het lijf geschreven, moeilijkheden ziet hij liever als kansen.

Lotte Kramer

Assistent Makelaar

Lotte is de duizendpoot binnen ons kantoor. Ze is het eerste aanspreekpunt, plant alle afspraken en maakt de woningpresentaties. Ze is creatief en ziet het als een uitdaging om elke woning zo optimaal mogelijk te presenteren. Je kunt haar ook tegenkomen tijdens bezichtigingen waar ze vol enthousiasme graag een rondleiding geeft door de woning.

Kyra van Leeningen

Commercieel medewerker

De spin in het web, die met haar organisatietalent ervoor zorgt dat de agenda van de makelaar op rolletjes loopt. Daarnaast is Kyra ook het creatieve brein achter de vele woningpresentaties. Ze is een echte verbinder en heeft voor iedereen een luisterend oor.

Amarenske Felk

Assistent Makelaar

Amarenske: onze vrolijke noot die met haar tomeloze energie en enthousiasme graag alle ins en outs van een woning met je deelt. Naast dat je haar kunt treffen tijdens een bezichtiging, is ze ook druk met het plannen van afspraken en het maken van de woningpresentaties.