Wytse Dijkstra

Register Makelaar Taxateur

Meer weten over nieuwbouw? Kom in contact met onze nieuwbouw-expert!

Contact opnemen met Wytse!

Drachtstervaart In de Luwte I, fase 3A en 3B

In fase 3A en 3B worden 14 twee onder een kapwoningen, 3 vrijstaande woningen, 1 vrijstaande special en 3 rijwoningen gerealiseerd. De meeste woningen liggen direct aan het water en beschikken over een eigen aanlegplaats.

Lees meer

Drachtstervaart - In de luwte I.2b Rij- en hoekwoningen

Fraaie rij- en hoekwoningen met een prachtige ligging vlakbij het water ⛵. In veel gevallen met een veranda en zelfs een aantal (hoek)woningen met een aangebouwde berging. Alle woningen binnen dit project zijn verkocht. Schrijf u in via de projectwebsite om op de hoogte te worden gehouden van de start verkoop van de laatste fase binnen dit project.

Lees meer

Park Suyderwijk - De Naturij

Aan de zuidwestkant van Drachten, tussen de Overstesingel en de Oude Slingeweg, vindt u Park Suyderwijk. Park Suyderwijk is een groene, waterrijke woonwijk met alles wat u nodig heeft in de buurt. Alle ruimte om te wonen, werken aan huis, spelen, zelf uw huis te bouwen. Kortom, om te leven. Kies een van de laatste ruime bouwkavels en bouw zelf aan uw nieuwe woning.

Op de kavels van De Naturij heeft u alle vrijheid om uw eigen woning te ontwerpen. De bouw kunt u zelf coördineren of overlaten aan een expert.

Lees meer

Janine van der Veen

Register Makelaar Taxateur

Meer weten over nieuwbouw? Kom in contact met onze nieuwbouw-expert!

Contact opnemen met Janine!

Drachtstervaart - In de luwte 1

VERKOCHT! Uw kans om een nieuwbouwwoning te kopen direct aan het op vaarwater. In deze fase zijn 16 twee-onder-een-kapwoningen, 2 vrijstaande woningen en 2 vrijstaande “specials” te koop. De woningen zijn direct gelegen aan open vaarwater.

Zilverschoon - appartementen 'Vrijburght'

De Vrijburght… een appartementen complex gericht op de toekomst!

In nieuwbouwwijk Vrijburgh wordt een kleinschalig en duurzaam appartementengebouw ontwikkeld met daarin zes ppartementen met een woonoppervlakte van 117 m². Elk appartement wordt voorzien van ruime leefkeuken met schuifpui naar een royaal balkon van circa 19 m², twee slaapkamers, twee parkeerplaatsen, waarvan een overdekt en een eigen berging.

Drachtstervaart - In de Luwte fase 1.1

Het nieuwbouwproject “In de Luwte 1” en de laatste 5 kavels “Parkzoom” in Drachtstervaart.

Uw kans om een nieuwbouwwoning te kopen direct aan het op vaarwater. Er is keuze voor iedereen: rij- en hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen en kavels. De rijwoningen zijn gesitueerd in een hofje met veel groen. Alle overige woningen zijn direct gelegen aan open vaarwater.

Lees meer

Duizendblad Drachten

In opdracht van projectontwikkelaar Compaan BV bouwt Bouwbedrijf van Dijk 8 half vrijstaande en 2 vrijstaande woningen aan het Duizendblad in Drachten.
Aan het duizendblad worden 8 twee-onder-een-kap woningen en 2 vrijstaande woningen gebouwd. De woningen zijn allemaal standaard voorzien van een garage. Er is met het ontwerp gekozen voor een moderne vormgeving met strakke lijnen, een hoge gootlijn, stijlvolle erker en veel leefruimte.