Wytse Dijkstra

Register Makelaar Taxateur

Meer weten over nieuwbouw? Kom in contact met onze nieuwbouw-expert!

Contact opnemen met Wytse!

Drachtstervaart - In de luwte I.2b Rij- en hoekwoningen

Heb je bij de eerste fasen van In de Luwte in Drachtstervaart de spreekwoordelijke boot gemist? ⛵ Wees dan niet getreurd! Na de succesvolle verkoop van de eerste 70 woningen, zijn we nu gestart met de verkoop van bouwnummer 71 tot en met bouwnummer 100. Fraaie rij- en hoekwoningen, met een fraaie ligging vlakbij het water, in veel gevallen met een veranda, en zelfs een aantal (hoek)woningen met een aangebouwde berging. De inschrijving is gesloten. 

Lees meer

Park Suyderwijk - De Naturij

Aan de zuidwestkant van Drachten, tussen de Overstesingel en de Oude Slingeweg, vindt u Park Suyderwijk. Park Suyderwijk is een groene, waterrijke woonwijk met alles wat u nodig heeft in de buurt. Alle ruimte om te wonen, werken aan huis, spelen, zelf uw huis te bouwen. Kortom, om te leven. Kies een van de laatste ruime bouwkavels en bouw zelf aan uw nieuwe woning.

Op de kavels van De Naturij heeft u alle vrijheid om uw eigen woning te ontwerpen. De bouw kunt u zelf coördineren of overlaten aan een expert.

Lees meer

Janine van der Veen

Register Makelaar Taxateur

Meer weten over nieuwbouw? Kom in contact met onze nieuwbouw-expert!

Contact opnemen met Janine!

Drachtstervaart - In de luwte 1

VERKOCHT! Uw kans om een nieuwbouwwoning te kopen direct aan het op vaarwater. In deze fase zijn 16 twee-onder-een-kapwoningen, 2 vrijstaande woningen en 2 vrijstaande “specials” te koop. De woningen zijn direct gelegen aan open vaarwater.

Zilverschoon - appartementen 'Vrijburght'

De Vrijburght… een appartementen complex gericht op de toekomst!

In nieuwbouwwijk Vrijburgh wordt een kleinschalig en duurzaam appartementengebouw ontwikkeld met daarin zes ppartementen met een woonoppervlakte van 117 m². Elk appartement wordt voorzien van ruime leefkeuken met schuifpui naar een royaal balkon van circa 19 m², twee slaapkamers, twee parkeerplaatsen, waarvan een overdekt en een eigen berging.

Drachtstervaart - In de Luwte fase 1.1

Het nieuwbouwproject “In de Luwte 1” en de laatste 5 kavels “Parkzoom” in Drachtstervaart.

Uw kans om een nieuwbouwwoning te kopen direct aan het op vaarwater. Er is keuze voor iedereen: rij- en hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen en kavels. De rijwoningen zijn gesitueerd in een hofje met veel groen. Alle overige woningen zijn direct gelegen aan open vaarwater.

Lees meer

Duizendblad Drachten

In opdracht van projectontwikkelaar Compaan BV bouwt Bouwbedrijf van Dijk 8 half vrijstaande en 2 vrijstaande woningen aan het Duizendblad in Drachten.
Aan het duizendblad worden 8 twee-onder-een-kap woningen en 2 vrijstaande woningen gebouwd. De woningen zijn allemaal standaard voorzien van een garage. Er is met het ontwerp gekozen voor een moderne vormgeving met strakke lijnen, een hoge gootlijn, stijlvolle erker en veel leefruimte.