Je woning verkopen met Dijkstra Makelaars

Een woning verkopen doe je niet iedere dag…. Dijkstra Makelaars wel! Daarom ben je  bij ons aan het juiste adres om de verkoop vakkundig te laten begeleiden. Zodra je besluit om je woning te verkopen, roept dat direct veel vragen op: Wat is mijn woning waard? Wat is een reële verkoopprijs? Hoe ligt mijn woning in de markt en hoe sterk is de locatie? Welke middelen kan ik inzetten om mijn koper te bereiken? Veel vragen, die wij graag beantwoorden!

Woningopname

Allereerst willen wij jouw verhaal kennen. Wat is de reden dat je wilt (of moet) verhuizen? Wat zijn de wensen en voorwaarden?
Vervolgens bekijken we samen de woning. Op basis van de kenmerken van de woning en jouw verhaal maken wij een onderbouwd waarde advies en een verkoopplan op maat.

Aanvraag kennismakingsgesprek

Het complete plaatje

Wij vinden een goede presentatie van de woning belangrijk en maken het complete plaatje. De woning en de omgeving worden optimaal en op een eerlijke manier in beeld gebracht. Hierbij maakt de professionele fotograaf niet alleen 2D foto’s, maar wordt de woning ook in een volledig 3D model weergegeven. Voor een volledige presentatie zijn wij naast foto’s ook plattegronden van de woning nodig, hiervoor meten wij de woning in.

Ervaar de 3D tour

Onze dienstverlening scoort een 9,2

“De makelaar nam alle tijd. Hij was erg betrokken bij de verkoop. In het voortraject was hij realistisch maar ook zakelijk. In het verkoopproces was hij mens en verkoper. Hij hield me goed op de hoogte en overlegde vooraf elke stap in het proces. Ik beveel hem van harte aan.”

Bezichtigingen

De woning staat nu echt te koop! Woningzoekenden hebben nu kunnen zien op onze eigen site, social media kanalen en Funda dat je woning te koop staat. Vanaf nu kan er een bezichtigingsafspraak gemaakt worden. We plannen de bezichtigingen met de geïnteresseerden in en geven ze alle tijd om het huis rustig op zich in te laten werken. Ze krijgen een luxe woningbrochure op papier mee. Ook kunnen ze thuis nogmaals virtueel (3D tour) door de woning lopen, gewoon vanaf de bank!

Ervaar de 3D tour

Bieden en onderhandelen

We gaan voor het beste resultaat! Afhankelijk van de belangstelling voor de woning bepalen wij in overleg met jou de strategie. Gaan we 1 op 1 in onderhandeling? Gaan we voor een inschrijving of kiezen we liever voor een online-bieden veiling. Wij kennen de voor- en nadelen als geen ander en gaan samen met jou voor het maximale resultaat. Hierbij is niet alleen de hoogte van het bod belangrijk, maar ook de voorwaarden die de koper stelt, zoals opleveringsdatum of andere ontbindende voorwaarden.

Helemaal verkocht!

Wij zorgen voor een goede deal! De afspraken leggen wij zo snel mogelijk vast in een koopovereenkomst, zodat beide partijen een handtekening kunnen zetten. Vervolgens houden wij de voorwaarden in de gaten.

De koop is rond (definitief): te koop wordt helemaal verkocht! Voordat de overdracht bij de notaris plaatsvindt, gaan wij samen met jou en de koper nogmaals door het huis voor de laatste inspectieronde.

Ik wil ook mijn huis verkopen!

Download 'verkoop brochure'

Download de brochure voor een volledig overzicht van onze dienstverlening bij verkoop.

Download brochure

Wytse Dijkstra

Register Makelaar Taxateur

Neem contact op met Wytse!

Ook als de verkoop emotioneel beladen is

Waarom je woning verkopen? Er zijn verschillende omstandigheden denkbaar. Dit kan zijn omdat je woonwensen of situatie is veranderd. Ook dan kun je rekenen op onze professionaliteit.