Drachtstervaart In de Luwte I, fase 3C

Drachtstervaart In de Luwte I, fase 3C - Bouwnummer 208 9204 LS Drachten

€ 315.000,- v.o.n.

Omschrijving

De laatste kans om jouw droomhuis te bemachtigen in het prachtige nieuwbouwproject Drachtstervaart. De verkoop van ‘’In de Luwte 1, fase 3c’’ is gestart! In deze laatste fase worden 9 rijwoningen en 4 hoekwoningen (waarvan 2 met erker) gebouwd.
__

Deze fraaie tussenwoning is gasloos, energieneutraal en is gelegen op een ruime kavel. De woning kijkt uit op de Drachtstervaart en de tuin ligt op het zuiden. De woning wordt opgeleverd met hoogwaardige sanitair (toilet en badkamer), waarbij het natuurlijk ook mogelijk is dit te verrekenen met een eigen keuze.

Deze woning is energieneutraal (BENG3=100%) en bij oplevering zitten er 7 pv-panelen op de woning om de woning te verwarmen. Verwarming vindt plaats via vloerverwarming, dus de woning heeft het hele jaar een comfortabele temperatuur. In de ruime achtertuin staat de berging. De tuin en berging zijn toegankelijk via een achterpad. Kortom, het comfort en gemak van een nieuwbouwwoning, uiteraard met de (veel) lagere energielasten als gevolg van de zonne-energie die past bij het gasloos bouwen.

Bovendien goed nieuws voor (toekomstige) botenbezitters: de gemeente reserveert een aantal (huur)ligplaatsen voor de kopers van deze woningen! De boot ligt daarmee op loopafstand van je nieuwe woning!

In de Luwte 1 is het laatste te realiseren deelgebied van de Drachtstervaart. Dit deelgebied is het eiland(deelgebied) dat helemaal vooraan is gesitueerd in/aan de Drachtstervaart, direct achter het Slingepark. De Drachtstervaart is tegen woonwijk ‘’de Drait’’ aangelegen met een goed gevarieerd wijkwinkelcentrum, divers basisonderwijs, sportvoorzieningen en kinderboerderij De Naturij. Ook het centrum van Drachten is niet ver. De Drachtstervaart is een ideaal vertrekpunt voor fiets- of wandeltochten in de directe omgeving naar o.a. de bossen van Beetsterzwaag of natuurgebied “It Fryske Gea”.

Indeling
Begane grond: entree; hal met meterkast en toilet; open keuken; tuingerichte woonkamer van circa 22 m² met deur richting achtertuin; trapkast.
Verdieping: overloop welke toegang biedt tot 3 slaapkamers van respectievelijk circa 13; 10,6 en 6,2 m²; badkamer van circa 5 m², standaard voorzien van toilet en wastafel.
Zolder: bereikbaar middels vaste trap; mogelijkheid tot creëren van een vierde (slaap)kamer.

Overdracht

Status
Verkocht
Koopprijs
€ 315.000,- v.o.n.

Bouwvorm

Objecttype
Woonhuis
Soort
Eengezinswoning
Type
Tussenwoning
Liggingen
In woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte
110 m2
Perceeloppervlakte
140 m2
Inhoud
385 m3
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Verdiepingen
3

Buitenruimte

Tuintypen
Achtertuin, Voortuin
Totale oppervlakte
0 m2
Hoofdtuin
Achtertuin
Breedte
510 m
Lengte
1.200 m
Oppervlakte
61 m2
Ligging hoofdtuin
Zuid
Achterom
Ja

Bergruimte

Voorzieningen
Voorzien van elektra

Parkeergelegenheid

Parkeerfaciliteiten
Openbaar parkeren
Garage
Geen garage

Locatie

Deze woning bezichtigen?

We geven je een eerlijk advies

Neem contact op