Drachtstervaart In de Luwte I fase 3D

Drachtstervaart In de Luwte I fase 3D - Bouwnummer 151 9204 LS Drachten

€ 509.000,- v.o.n.

Omschrijving

Aan de entree van het plandeel In de Luwte I komen in de Drachtstervaart wel heel bijzondere herenhuizen!
De ligging is uniek: aan de achterzijde grenst de woning aan het water en is er de mogelijkheid voor het aanleggen van een boot. Aan de voorzijde wordt momenteel hard gewerkt aan de Parkhaven.

Geschakelde Heerenhuizen 'de Pakhuiswoningen'
Dit zijn wel heel bijzondere woningen. Deze woningen grenzen aan de achterzijde aan het water. Hier wordt standaard een ruim vlonder terras gerealiseerd en is er de mogelijkheid om de boot aan te leggen. Deze woningen hebben een woonkeuken met dubbele deuren naar de achtertuin op de begane grond. Wonen is op de verdieping met aan de achterzijde zicht op het (eigen) water en voor op de nieuw te realiseren parkhaven. De indeling van de 1e verdieping is variabel. Aan de achterzijde is de woonkamer, de voorzijde is in te delen met een extra woonkamer, maar ook een slaap- en badkamer behoord tot de mogelijkheden. Liever een eigen werkruimte en/of een hoek voor de jeugd? Ook dat is mogelijk.

Globale indeling:
Begane grond: entree, hal met toilet en toegang naar berging/bijkeuken, woonkeuken met dubbele tuindeuren aan de achterzijde, rechte steektrap naar verdieping
Verdieping: woonkamer op de achterzijde met frans balkon, voorzijde vrij in te delen, rechte steektrap naar de 2e verdieping
2e verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers en badkamer met ligbad, douche, wastafel en toilet.
De woningen niet aan vaarwater hebben op de begane grond een (extra) werkkamer en hebben een houten berging in de achtertuin.

Een unieke woning! Laat u informeren over de mogelijkheden.

In de Luwte 1 is het laatste te realiseren deelgebied van de Drachtstervaart. Dit deelgebied is het eiland dat helemaal vooraan is gesitueerd in/aan de Drachtstervaart, direct achter het Slingepark. De Drachtstervaart is tegen woonwijk de Drait aangelegen met een goed gevarieerd wijkwinkelcentrum, divers basisonderwijs, sportvoorzieningen en kinderboerderij De Naturij. Ook het centrum van Drachten is op loop-/fietsafstand.

Ook in dit deelgebied komen velen woningen aan het water te liggen met de mogelijkheid om direct vanuit de eigen achtertuin op de boot te stappen en de Friese Meren op te varen. Behalve om te varen is de Drachtstervaart ook een ideaal vertrekpunt voor fiets- of wandeltochten in de directe omgeving naar o.a. de bossen van Beetsterzwaag of natuurgebied “It Fryske Gea”.

Documenten

Overdracht

Status
Verkocht
Koopprijs
€ 509.000,- v.o.n.

Bouwvorm

Objecttype
Woonhuis
Soort
Herenhuis
Type
Geschakelde woning
Liggingen
In woonwijk, Aan vaarwater

Indeling

Woonoppervlakte
158 m2
Perceeloppervlakte
200 m2
Inhoud
999 m3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Verdiepingen
4

Buitenruimte

Tuintypen
Achtertuin
Totale oppervlakte
0 m2
Hoofdtuin
Achtertuin
Breedte
600 m
Lengte
1.200 m
Oppervlakte
72 m2
Ligging hoofdtuin
Zuidwest
Achterom
Nee

Parkeergelegenheid

Parkeerfaciliteiten
Openbaar parkeren
Garage
Geen garage

Plattegronden

Video

Locatie

Deze woning bezichtigen?

We geven je een eerlijk advies

Neem contact op