Drachtstervaart In de Luwte I fase 3D - Bouwnummer 1 9204 LS Drachten

€ 495.000,- v.o.n.

Omschrijving

De laatste 27 woningen in de Drachtstervaart! In deze laatste fase komen 10 twee onder een kap woningen en 17 wel heel bijzondere geschakelde Heerenhuizen, de 'Pakhuiswoningen'. Deze woningen worden gesitueerd aan de entree van het deelgebied In de Luwte I, dichtbij het centrum van Drachten.

--------
Inschrijven voor deze woningen is mogelijk tot 12 juli 2022 - 10.00 uur.
--------

Geschakelde Heerenhuizen 'de Pakhuiswoningen'
Dit zijn wel heel bijzondere woningen. Een groot deel van deze woningen grenst aan de achterzijde aan het water. Hier wordt standaard een ruim vlonder terras gerealiseerd en is er de mogelijkheid om de boot aan te leggen. Deze woningen hebben een woonkeuken met dubbele deuren naar de achtertuin op de begane grond. Wonen is op de verdieping met aan de achterzijde zicht op het (eigen) water en voor op de nieuw te realiseren parkhaven. De indeling van de 1e verdieping is variabel. Aan de achterzijde is de woonkamer, de voorzijde is in te delen met een extra woonkamer, maar ook een slaap- en badkamer behoord tot de mogelijkheden. Liever een eigen werkruimte en/of een hoek voor de jeugd? Ook dat is mogelijk.

Globale indeling:
Begane grond: entree, hal met toilet en toegang naar berging/bijkeuken, woonkeuken met dubbele tuindeuren aan de achterzijde, rechte steektrap naar verdieping
Verdieping: woonkamer op de achterzijde met frans balkon, voorzijde vrij in te delen, rechte steektrap naar de 2e verdieping
2e verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers en badkamer met ligbad, douche, wastafel en toilet.
De woningen niet aan vaarwater hebben op de begane grond een (extra) werkkamer en hebben een houten berging in de achtertuin.

Een unieke woning! Laat u informeren over de mogelijkheden.

De twee onder een kap woningen
Woning met fraaie details zoals het Frans balkon en detaillering in het metselwerk. Tuinligging op het zuiden en aan de voorzijde is zicht op de Drachtstervaart.
Het huren van een ligplaats in de nog te realiseren Parkhaven is mogelijk (beperkte beschikbaarheid).
De woningen, gelegen op de hoek, zijn voorzien van extra woonruimte op de begane grond. De overige woningen zijn voorzien van een aangebouwde berging (garage).

Globale indeling:
Begane grond: zij-entree, hal met toilet en trapopgang, L-kamer met keuze woonkamer gericht op de tuin of op de straat, schuifpui naar achtertuin, open keuken. De bouwnummers 132 en 141 beschikken over extra woonruimte.
Verdieping: overloop, 3 slaapkamers en badkamer voorzien van ligbad, douche, wastafel en toilet.
2e verdieping: (mogelijkheid tot) extra kamer.

In de Luwte 1 is het laatste te realiseren deelgebied van de Drachtstervaart. Dit deelgebied is het eiland dat helemaal vooraan is gesitueerd in/aan de Drachtstervaart, direct achter het Slingepark. De Drachtstervaart is tegen woonwijk de Drait aangelegen met een goed gevarieerd wijkwinkelcentrum, divers basisonderwijs, sportvoorzieningen en kinderboerderij De Naturij. Ook het centrum van Drachten is op loop-/fietsafstand.

Ook in dit deelgebied komen velen woningen aan het water te liggen met de mogelijkheid om direct vanuit de eigen achtertuin op de boot te stappen en de Friese Meren op te varen. Behalve om te varen is de Drachtstervaart ook een ideaal vertrekpunt voor fiets- of wandeltochten in de directe omgeving naar o.a. de bossen van Beetsterzwaag of natuurgebied “It Fryske Gea”.

Overdracht

Status
Beschikbaar
Koopprijs
€ 495.000,- v.o.n.

Bouwvorm

Objecttype
Woonhuis
Soort
Herenhuis
Type
Geschakelde woning

Indeling

Woonoppervlakte
158 m2
Inhoud
1 m3
Aantal kamers
1
Verdiepingen
1

Buitenruimte

Tuintypen
Geen tuin
Totale oppervlakte
0 m2
Achterom
Nee

Parkeergelegenheid

Garage
Geen garage
Oppervlakte
0 m2

Locatie

Deze woning bezichtigen?

We geven je een eerlijk advies

Neem contact op