Van kijkdoos naar verhuisdoos

In een tijd waarin ‘vanuit huis’ belangrijker is dan ooit, introduceert Dijkstra Makelaars het gebruik van de Matterport 3D. Een unieke, zéér gedetailleerde virtuele tour door een woning, waarbij geen hoekje ongezien blijft. Van de kwaliteit van het stucwerk tot aan de klinken van de deur! Voor veel bezichtigers is dit een perfect middel om thuis nog eens rustig de woning voor een tweede keer te bezichtigen. Waar zat de keuken ook alweer? Wat zijn de mogelijkheden op zolder? Daarnaast wordt de 3D tour ingezet als marketingtool op sociale media. Met één druk op de knop wordt de tour gedeeld met vrienden, familie en kennissen.

Vraag nu je eigen Matterport 3D-tour aan!

Verkoop nu je huis via Dijkstra Makelaars en ontvang een gratis Matterport presentatie van je woning.

Aanvraag gratis adviesgesprek

Ervaar het zelf en maak een interactieve 3D tour

Bekijk bovenstaande film om een indruk te krijgen van de 3D tour. Enthousiast geworden en ook je woning verkopen met inzet van de tour? Maak dan nu een afspraak met Dijkstra Makelaars voor een vrijblijvend gesprek. Wij vertellen je graag alles over de inzet van deze tool en wat de mogelijkheden zijn voor jou woning

Gratis VR-bril

Virtueel rondwandelen met behulp van een 3D bril? Haal er gratis eentje op bij ons kantoor. Woon je niet in de buurt? Geen probleem! We versturen ze ook.
(De matterport app werkt momenteel alleen via Android)