Twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen Drachtstervaart

Fraaie, ruime twee-onder-een kapwoningen. Al deze woningen hebben een prachtige ligging, waarbij de tuin aan het water ligt ⛵ ! Dus alle mogelijkheden om een boot(je) neer te leggen, of gewoon rustig vanuit de eigen tuin te vissen.

Deze woningen hebben een langskap of een dwarskap. De woningen zijn gasloos en duurzaam gebouwd. De zonnepanelen en isolatie zorgen voor een EPC van minimaal 0,4. De warmtepomp wordt standaard in de woning geplaatst. Verder zijn de woningen voorzien van sanitair van het kwaliteitsmerk Villeroy & Boch. Kortom, ruime en comfortabele gezinswoningen, gelegen op een super locatie!

Het is zover!

Uw kans om een nieuwbouwwoning te kopen direct aan het vaarwater. Er is keuze voor iedereen: rij- en hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. De twee onder een kap en vrijstaande woningen zijn direct gelegen aan open vaarwater.

Lees meer

Fraaie, ruime twee-onder-een kapwoningen. Al deze woningen hebben een prachtige ligging, waarbij de tuin aan het water ligt. Dus alle mogelijkheden om een boot(je) neer te leggen, of gewoon rustig vanuit de eigen tuin te vissen.

Deze woningen hebben een langskap of een dwarskap. De woningen zijn gasloos en duurzaam gebouwd. De zonnepanelen en isolatie zorgen voor een EPC van minimaal 0,4. De warmtepomp wordt standaard in de woning geplaatst. Verder zijn de woningen voorzien van sanitair van het kwaliteitsmerk Villeroy & Boch. Kortom, ruime en comfortabele gezinswoningen, gelegen op een superlocatie!

Belangstelling voor een woning binnen dit project?

Maak een account aan op de projectwebsite. Door dit te doen wordt je op de hoogte gehouden van de laatste fase binnen dit project.

In de Luwte I is het laatste te realiseren deelgebied van de Drachtstervaart. Dit deelgebied is het eiland dat helemaal vooraan is gesitueerd in/aan de Drachtstervaart, direct achter het Slingepark. De Drachtstervaart is tegen woonwijk de Drait gelegen met een goed gevarieerd wijkwinkelcentrum, divers basisonderwijs, sportvoorzieningen en kinderboerderij De Naturij. Ook het centrum van Drachten is vlakbij!