Twee-onder-een-kapwoningen Drachtstervaart

De twee-onder-een-kap-woningen! Woning met fraaie details zoals het Frans balkon en detaillering in het metselwerk. Tuinligging op het zonnige zuiden en aan de voorzijde is zicht op de Drachtstervaart.
Het huren van een ligplaats in de nog te realiseren Parkhaven is mogelijk (beperkte beschikbaarheid).

De woningen, gelegen op de hoek, zijn voorzien van extra woonruimte op de begane grond. De overige woningen zijn voorzien van een aangebouwde berging (garage).

Het is zover!

Uw kans om een nieuwbouwwoning te kopen in de Drachtstervaart, de laatste 27 woningen binnen dit project! Er is keuze voor iedereen: twee-onder-een-kapwoningen en Heerenhuizen, de zogeheten ‘Pakhuiswoningen’. Een groot deel van de pakhuiswoningen zijn direct gelegen aan open vaarwater.

In deze laatste fase komen 10 twee-onder-een-kap-woningen en 17 wel heel bijzondere geschakelde Heerenhuizen, de ‘Pakhuiswoningen’ te koop. Deze woningen worden gesitueerd aan de entree van het deelgebied In de Luwte I, dichtbij het centrum van Drachten.

Lees meer

Globale indeling:
Begane grond: zij-entree, hal met toilet en trapopgang, L-kamer met keuze woonkamer gericht op de tuin of op de straat, schuifpui naar achtertuin, open keuken. De bouwnummers 132 en 141 beschikken over extra woonruimte.
Verdieping: overloop, 3 slaapkamers en badkamer voorzien van ligbad, douche, wastafel en toilet.
2e verdieping: (mogelijkheid tot) extra kamer.

Belangstelling voor een woning binnen dit project?

Maak een account aan op de projectwebsite. Door dit te doen wordt je op de hoogte gehouden van de laatste fase binnen dit project.

In de Luwte I is het laatste te realiseren deelgebied van de Drachtstervaart. Dit deelgebied is het eiland dat helemaal vooraan is gesitueerd in/aan de Drachtstervaart, direct achter het Slingepark. De Drachtstervaart is tegen woonwijk de Drait gelegen met een goed gevarieerd wijkwinkelcentrum, divers basisonderwijs, sportvoorzieningen en kinderboerderij De Naturij. Ook het centrum van Drachten is vlakbij!