Heerenhuizen/pakhuiswoningen Drachtstervaart

Geschakelde Heerenhuizen ‘de Pakhuiswoningen’ Drachtstervaart!
Dit zijn wel heel bijzondere woningen. Een groot deel van deze woningen grenst aan de achterzijde aan het water. Hier wordt standaard een ruim vlonderterras gerealiseerd en is er de mogelijkheid om de boot aan te leggen.

Deze woningen hebben een woonkeuken met dubbele deuren naar de achtertuin op de begane grond. Wonen doe je op de verdieping met aan de achterzijde zicht op het (eigen) water en aan de voorzijde op de nieuw te realiseren parkhaven. De indeling van de 1e verdieping is variabel. Aan de achterzijde is de woonkamer, de voorzijde van de woning is in te delen met een extra woonkamer, maar ook een slaap- en badkamer behoort tot de mogelijkheden. Liever een eigen werkruimte en/of een hoek voor de jeugd? Ook dat is mogelijk!

Het is zover!

Uw kans om een nieuwbouwwoning te kopen in de Drachtstervaart: de laatste 27 woningen binnen dit project! Er is keuze voor iedereen: 10 twee-onder-een-kapwoningen en 17 wel heel bijzondere geschakelde Heerenhuizen, de zogeheten pakhuiswoningen. Een groot deel van de Heerenhuizen zijn direct gelegen aan open vaarwater. Deze woningen worden gesitueerd aan de entree van het deelgebied In de Luwte I, dichtbij het centrum van Drachten.

Lees meer

Globale indeling:
Begane grond: entree, hal met toilet en toegang naar berging/bijkeuken, woonkeuken met dubbele tuindeuren aan de achterzijde, rechte steektrap naar verdieping
Verdieping: woonkamer op de achterzijde met frans balkon, voorzijde vrij in te delen, rechte steektrap naar de 2e verdieping
2e verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers en badkamer met ligbad, douche, wastafel en toilet.
De woningen niet aan vaarwater hebben op de begane grond een (extra) werkkamer en hebben een houten berging in de achtertuin.

Een unieke woning! Laat u gerust informeren over de mogelijkheden.

Belangstelling voor een woning binnen dit project?

Maak een account aan op de projectwebsite. Door dit te doen wordt je op de hoogte gehouden van de laatste fase binnen dit project.

In de Luwte I is het laatste te realiseren deelgebied van de Drachtstervaart. Dit deelgebied is het eiland dat helemaal vooraan is gesitueerd in/aan de Drachtstervaart, direct achter het Slingepark. De Drachtstervaart is tegen woonwijk de Drait gelegen met een goed gevarieerd wijkwinkelcentrum, divers basisonderwijs, sportvoorzieningen en kinderboerderij De Naturij. Ook het centrum van Drachten is vlakbij!