Rij-en hoekwoningen Drachtstervaart

Fraaie rij- en hoekwoningen met een prachtige ligging vlakbij het water ⛵ ! In veel gevallen met een veranda en zelfs een aantal (hoek)woningen met een aangebouwde berging. Onderaan deze pagina kun je de verkoopdocumentatie downloaden. Alle woningen binnen dit project zijn verkocht! Schrijf je in via de projectwebsite om op de hoogte te worden gehouden van start verkoop van de nieuwe (laatste) fase binnen dit project!

Het is zover! (VERKOCHT)

VERKOCHT – Fraaie, ruime tussenwoningen. De rijwoningen die parallel aan de vaart staan, hebben allemaal een mooie, lichte veranda. De woningen staan allemaal vlakbij het water, en zijn gasloos en duurzaam gebouwd. De zonnepanelen en isolatie zorgen voor een EPC van minimaal 0,4. De warmtepomp wordt standaard in de woning geplaatst. Verder zijn de woningen voorzien van sanitair van het kwaliteitsmerk Villeroy & Boch. Kortom, ruime en comfortabele gezinswoningen.

Begane grond: entree met toiletruimte, trapopgang en meterkast; tuingerichte woonkamer met deur naar de tuin; open keuken.
Verdieping: overloop; 3 slaapkamers; badkamer met aansluitingen voor douche, ligbad, toilet en wastafel.
Zolder: bereikbaar via vaste trap; zolderruimte met installatieruimte. De woning kan op maat worden aangepast. Mogelijkheden zijn o.a.
– uitbouw aan de achterzijde;
– indeling met een extra slaapkamer op zolder;
en nog veel meer…

Belangstelling voor een woning binnen dit project?

Maak een account aan op de projectwebsite. Door dit te doen wordt je op de hoogte gehouden van de start verkoop van de laatste fase binnen dit project.

In de Luwte I is het laatste te realiseren deelgebied van de Drachtstervaart. Dit deelgebied is het eiland dat helemaal vooraan is gesitueerd in/aan de Drachtstervaart, direct achter het Slingepark. De Drachtstervaart is tegen woonwijk de Drait gelegen met een goed gevarieerd wijkwinkelcentrum, divers basisonderwijs, sportvoorzieningen en kinderboerderij De Naturij. Ook het centrum van Drachten is vlakbij!